Personvern og Cookies

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.nextdesign.no
Behandlingsansvarlig er Nextdesign Atif og vi kan kontaktes på [email protected]

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Informasjon som samles inn på kontaktskjema er det du fyller ut. Navn, epost, telefon og evt adresse. Denne informasjonen kommer til oss gjennom e-post.  Våre e-post lagres hos vår e-post leverandør Siteground.com.  Du kan lese mer om Siteground  her.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Mailchimp
Mailchimp benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Mailchimp.

Google Analytics
Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. All informasjon lagres anonymt.

Google Ads (tidligere AdWords)
Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.
Du kan lese mer om Googles bruk av informasjonskapsler her.

Facebook

For å kunne vise deg mest mulig relevante annonser tilbyr Facebook annonsering rettet mot brukere av ett nettsted. Facebook som en tredjepart kan bruke informasjonskapsler, web beacons og lignende teknologier for å samle inn eller motta informasjon fra nettstedet, og bruke denne informasjonen til å tilby statistikk og målrettede annonser.

Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser, og du kan også sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut herLes mer om Facebook sin bruk av cookies her.

Live Chat.
Live Chat vi bruker er Tawk.to. Les mer om Tawk.to her

Sikkerhets program:
Ithemes Security. Du kan lese mer her

Backup:
Vi bruker Updraftplus til å ta backup. Du kan lese mer om dem her.

Epost og kontaktskjema:
Informasjon som samles inn på kontaktskjema er det du fyller ut. Navn, epost, telefon og evt adresse. Denne informasjonen kommer til oss gjennom e-post.  Våre e-post lagres hos vår e-post leverandør Siteground.com.  Du kan lese mer om Siteground  her.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og be om å slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

For alle kunder som kontakter Nextdesign Atif gjennom kontakt skjema, epost eller live chat så oppbevarer vi ikke informasjonen hos oss. Denne informasjonen lagres hos Siteground for epost og Tawk.to for live chat.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Nextdesign Atif lagrer ikke noe informatsjon hos oss. Hvis du kontakter oss på e-post eller kontaktskjema, så vil informasjonen bli lagret hos Siteground.com som er vår leverandør av epost tjenester.  Du kan lese mer om Siteground  her.

Kontakter du oss på Live Chat vil informasjon bli lagret hos Tawk.to.  Les mer om Tawk.to her

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Sikkerhets program:
Ithemes Security. Du kan lese mer her

Våre rutiner for datalekkasjer.

Ved datalekkasje vil vi kontakte datatilsyntet og berørte kunder innen 72 timer.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Google Analytics
Google Analytics benyttes for analyse av trafikk på nettsiden nextdesign.no. All informasjon lagres anonymt.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Plugin: Smush

Note: Smush does not interact with end users on your website. The only input option Smush has is to a newsletter subscription for site admins only. If you would like to notify your users of this in your privacy policy, you can use the information below.

Smush sends images to the WPMU DEV servers to optimize them for web use. This includes the transfer of EXIF data. The EXIF data will either be stripped or returned as it is. It is not stored on the WPMU DEV servers.

Smush uses a third-party email service (Drip) to send informational emails to the site administrator. The administrator’s email address is sent to Drip and a cookie is set by the service. Only administrator information is collected by Drip.

Dine rettigheter

Den registrerte har rett til innsyn, retting, sletting, dataportabilitet, å kreve at behandling av personopplysninger begrenses og å motsette seg visse former for behandling. Den registrerte har rett til å klage til datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Datatilsynet kan kontaktes her.

Taushetsplikt

Vi i Nextdesign har taushetsplikt om alle våre oppdrag av konfidensiell eller sensitiv natur i forbindelse med gjennomføring av oppdraget avtalt mellom Nextdesign og oppdragsgiver. Eneste gang vi ikke kan holde taushetsplikten, er hvis Nextdesign blir pålagt av offentlig myndighet til å gi informasjon.

NextDesign.no bruker informasjonskapsler/cookies.

Loven for bruk av cookies.

Loven sier for alle som bruker informasjons kapsler/cookies på nettstedene sine plikter å opplyse om det, ifølge i § 2-7 b i Ekomloven. Loven krever at du gir samtykke til bruk av informasjons kapsler/cookies. Cookies inneholder ingen personlig informasjon. Hvis du bruker dette nettstedet med innstillingen for informasjons kapsler/cookies slått på i nettleseren din, betyr det at du har gitt det nødvendige samtykket.

Hva Cookies brukes for?

Informasjons kapsler blir lagret i din nettleser. Ved hjelp av cookies så vil nettsiden kjenne din nettleser igjen.  Både Nextdesign og våre samarbeidspartnere kan bruke cookies.
Cookies kan brukes til å gjøre din opplevelse på nettsiden bedre, og for å vise deg annonser og informasjon tilpasset ditt forrige besøk på nettstedet.  Det er ingen måte å identifisere deg på gjennom den informasjon som samles i cookies.

Vi i Nextdesign har ingen kontroll over tredjeparts cookies som blir bruk av andre annonsører. Cookies er harmløse, og kan på ingen måte brukes for å identifisere deg.  Du kan når som helst gå i din mappe for cookies i din nettleser og slette dem. Det er også mulig å skru av cookies med dette vil føre til en dårligere og begrenset opplevelse på nettet. Ved å gå inn på Nextdesign.no samtykker du til at cookies kan lagres i din nettleser.

 

Information bellow in English:

Cookie Policy for www.nextdesign.no

What Are Cookies

As is common practice with almost all professional websites this site uses cookies, which are tiny files that are downloaded to your computer, to improve your experience. This page describes what information they gather, how we use it and why we sometimes need to store these cookies. We will also share how you can prevent these cookies from being stored however this may downgrade or ‘break’ certain elements of the sites functionality.

For more general information on cookies see the Wikipedia article on HTTP Cookies.

How We Use Cookies

We use cookies for a variety of reasons detailed below. Unfortunately in most cases there are no industry standard options for disabling cookies without completely disabling the functionality and features they add to this site. It is recommended that you leave on all cookies if you are not sure whether you need them or not in case they are used to provide a service that you use.

Disabling Cookies

You can prevent the setting of cookies by adjusting the settings on your browser (see your browser Help for how to do this). Be aware that disabling cookies will affect the functionality of this and many other websites that you visit. Disabling cookies will usually result in also disabling certain functionality and features of the this site. Therefore it is recommended that you do not disable cookies.

The Cookies We Set

This site offers newsletter or email subscription services and cookies may be used to remember if you are already registered and whether to show certain notifications which might only be valid to subscribed/unsubscribed users.

In order to provide you with a great experience on this site we provide the functionality to set your preferences for how this site runs when you use it. In order to remember your preferences we need to set cookies so that this information can be called whenever you interact with a page is affected by your preferences.

Third Party Cookies

In some special cases we also use cookies provided by trusted third parties. The following section details which third party cookies you might encounter through this site.

This site uses Google Analytics which is one of the most widespread and trusted analytics solution on the web for helping us to understand how you use the site and ways that we can improve your experience. These cookies may track things such as how long you spend on the site and the pages that you visit so we can continue to produce engaging content.

For more information on Google Analytics cookies, see the official Google Analytics page.

Third party analytics are used to track and measure usage of this site so that we can continue to produce engaging content. These cookies may track things such as how long you spend on the site or pages you visit which helps us to understand how we can improve the site for you.

From time to time we test new features and make subtle changes to the way that the site is delivered. When we are still testing new features these cookies may be used to ensure that you receive a consistent experience whilst on the site whilst ensuring we understand which optimisations our users appreciate the most.

As we sell products it’s important for us to understand statistics about how many of the visitors to our site actually make a purchase and as such this is the kind of data that these cookies will track. This is important to you as it means that we can accurately make business predictions that allow us to monitor our advertising and product costs to ensure the best possible price.

The Google AdSense service we use to serve advertising uses a DoubleClick cookie to serve more relevant ads across the web and limit the number of times that a given ad is shown to you.

For more information on Google AdSense see the official Google AdSense privacy FAQ.

We use adverts to offset the costs of running this site and provide funding for further development. The behavioural advertising cookies used by this site are designed to ensure that we provide you with the most relevant adverts where possible by anonymously tracking your interests and presenting similar things that may be of interest.

Several partners advertise on our behalf and affiliate tracking cookies simply allow us to see if our customers have come to the site through one of our partner sites so that we can credit them appropriately and where applicable allow our affiliate partners to provide any bonus that they may provide you for making a purchase.

We also use social media buttons and/or plugins on this site that allow you to connect with your social network in various ways. For these to work the following social media sites including; Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google+, will set cookies through our site which may be used to enhance your profile on their site or contribute to the data they hold for various purposes outlined in their respective privacy policies.

More Information

Hopefully that has clarified things for you and as was previously mentioned if there is something that you aren’t sure whether you need or not it’s usually safer to leave cookies enabled in case it does interact with one of the features you use on our site.

However if you are still looking for more information then you can contact us through one of our preferred contact methods. This Cookies Policy was created with the help of the CookiePolicyGenerator.com

Email: [email protected]

Pin It on Pinterest